|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
skrypt galerii ppa |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
shrek |
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 3:14 pm Temat postu: skrypt galerii ppa |
|
|
Nowy
|
Zainstalowałem skrypt i wyskakuje mi coś takiego:
Cytat: |
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/home/gsm/domains/gsm.cal.pl/sessions/sess_601a6586cbdaa9f48f914260f5c1c9f0, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/gsm/domains/gsm.cal.pl/public_html/ppa/index.php on line 8
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/gsm/domains/gsm.cal.pl/public_html/ppa/index.php:8 ) in /home/gsm/domains/gsm.cal.pl/public_html/ppa/index.php on line 8
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gsm/domains/gsm.cal.pl/public_html/ppa/index.php:8 ) in /home/gsm/domains/gsm.cal.pl/public_html/ppa/index.php on line 8 |
Jednak mam cały panel,ale jak się zaloguję do niego i jestem już niby zalogowany,chcę wejść w jakieś ustawienia,to mnie wylogowuje i wyskakuje coś takiego:
ERROR: You are NOT logged in ... |
A pod panelem mam coś takiego:
Warning: Unknown: open(/home/gsm/domains/gsm.cal.pl/sessions/sess_a06ddea35c5a47cbc3123457c67ccaaf, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0
Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/gsm/domains/gsm.cal.pl/sessions) in Unknown on line 0 |
Kto mi w tym pomoże?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Underek |
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Na jakim serwie zainstalowałes daj linka do tego |
|
Powrót do góry |
|
 |
shrek |
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
na cal.pl . mam tam wykupiony hosting |
|
Powrót do góry |
|
 |
Underek |
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 10:14 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
brak bazy danych oraz nadanie złych uprawnien do pliów to jest przyczna tego problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
shrek |
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Brak bazy to nie był napewno,bo stworzyłem(mam nieograniczoną ilość).trzebabyło tylko ytworzyć katalog sessions w głównym katalogu domeny,to wszystko.Dzięki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 9:43 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Przeciez widać, że problem jest z sesjami. Czy inni (np. Twoi koledzy) mają ten sam problem, wchodząc na Twoją www? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|