|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
Systemy wymiany linków |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
MaRio |
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 10:12 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Mój przedmówca ma całkowitą rację - my nieuki zasrane. Masz rację niektórzy z nas są na etapie elementarzy, ja niedawno skończyłem pierwszą część. Niestety nie mamy takiego doświadczenia w tej dziedzinie, no w przeciwieństwie do ciebie. Jesteś naszym Guru!
Taki obyty w tych książkach, że urosłeś w moich oczach. Jeden dzień nieobecności (z obiecanych 3, a co mi tam poznałeś moje elementarne serduszko). Wiesz w moich świerszczykach czy co to tam czytam - nawet nie wiem jak się to nazywa, to mnie jeszcze nie uczą, konsekwencji.
Powiedz nam jak to jest być na tak wysokim poziomie. Może nam w skrócie przedstawisz jak do tego doszedłeś....
Dodam, że my mamy po 12 lat a ty przecież jesteś w kwiecie wieku - prawda? Mniemam to z twoich wypowiedzi. _________________ interactivegroup profesjonalne tworzenie stron Internetowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarmiar |
Wysłany: Pią Gru 29, 2006 9:30 am Temat postu: |
|
|
 Pomocnik
|
jak przeczytam więcej to nauczę!
uwierz mi że roboty sprawdzają wejścia
dla przykładu wejdź sobie na stronę google i sie zaloguj do swojego panelu administracyjnego .
wejdź na statytyki stron i możesz zobaczyć wielkie i rozbudowane staty.
możesz zobaczyć ile było wejść, ile unikalnych itp. |
|
Powrót do góry |
|
 |
SUTEKinc |
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 6:22 pm Temat postu: |
|
|
Nieśmiały
|
jarmiar napisał: |
no wpozo już się uspokoiłem.
przejdźmy do samego tematu.
otóż taki system daje "komponent popularności witryny"
tzn że będzie miała dużo wejść, a dużo wejść daje lepszą pozycję w wyszukiwarkach.
również masz racje że linki dają wysoką pozycję, ale tylko wtedy kiedy są na stronach z wysokim PageRankiem oraz jeśli to są linki bezpośrednie.
sorki wszystkim
pozdr  |
widzisz, ja nie czytuje takich madrych ksiazek moze jak ty, ale sprawdzam wszystko w praktyce, pagerank to tylko taki bajer jak dla mnie, a to, ze piszesz, ze duzo odwiedzin na stronie polepsza pozycje w wyszukiwarce to emm.... jaka to ksiazka? teorie spiskowe google zapewne...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|