Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Warning: preg_match_all(): No ending delimiter '#' found in /home/web5/domains/webpc.pl/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 569 Warning: preg_replace(): No ending delimiter '#' found in /home/web5/domains/webpc.pl/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 222 Warning: preg_match_all(): No ending delimiter '#' found in /home/web5/domains/webpc.pl/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 569 Warning: preg_replace(): No ending delimiter '#' found in /home/web5/domains/webpc.pl/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 222
Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Windows --> Bład Runtime - prosze o pomoc !!

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Bład Runtime - prosze o pomoc !! Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
sudri
PostWysłany: Sob Cze 24, 2006 4:10 pm    Temat postu: Bład Runtime - prosze o pomoc !! Odpowiedz z cytatem

Nowy

Dołączył: 24 Cze 2006
Posty: 1
Skąd: Gliwice

Witam wszystkich .
Mam wielki problem.
Gdy wpisuje do gg haslo wyskakuje mi bład "Microsoft VIsual C++ Runtime Library"
Pisze żę to dotyczy pliku gg.exe !!
OCO CHDOZI I JAK NAPRAWIC PROSZE O POMOC !!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Admin
PostWysłany: Sob Cze 24, 2006 5:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Dołączył: 17 Kwi 2005
Posty: 708
Skąd: Reda

Odinstaluj i zainstaluj ponownie GG
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
marta1333
PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 7:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nowy

Dołączył: 17 Paź 2006
Posty: 1

Ja także mam ten sam problem, tyle że z aplikacją explorer.exe Pomocy!! Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Admin
PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 9:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Dołączył: 17 Kwi 2005
Posty: 708
Skąd: Reda

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Microsoft+VIsual+C%2B%2B+Runtime+Library&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl

Poczytajcie troche
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
jarmiar
PostWysłany: Czw Gru 28, 2006 2:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomocnik

Dołączył: 28 Sie 2006
Posty: 317

a jakjie masz gg?

jeśli z radiem to musisz odinstalować i zainstalować tego bez radia. bo ja miałem to samo, ale ja tylko przeinstalowałem na tą samą wersję i po jakimś czasie znowu mi się pojawił ten błąd!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Windows --> Bład Runtime - prosze o pomoc !!
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
 
 


DAJ Glass (1.0.5) template by Dustin Baccetti
EQ graphic based off of a design from www.freeclipart.nu
Powered by phpBB Š 2001, 2002 phpBB Group