Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Pierwsze kroki webmastera --> Zakladanie Portalu problemy i pytania

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Zakladanie Portalu problemy i pytania Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
BartesPL
PostWysłany: Wto Kwi 17, 2007 8:47 pm    Temat postu: Zakladanie Portalu problemy i pytania Odpowiedz z cytatem

Nowy

Witam jestem tutaj nowym uzytkownikiem i wrazie co z gory przepraszam jak wybralem zly dzial, mam pare pytan no i problemow bynajmniej jak dla mnie, a wiec zacznijmy.
Zakladam portal i stulacja wymaga odemnie znajomosci czegos nowego tak wiec co nie co musze sie nauczyc dlatego prosze o pomoc. Przede wszystkim chcialbym portal jak i jego forum polaczyc w "jedno" tzn konta uzytkownikow pasowaly jednoczesnie tu i tu aby uniknac podwojnych rejestracji no i zeby nie trzeba bylo sie logowac z osobna, a druga sprawa to co byscie mi polecali do portalu zeby pozniej bylo mozna latwo i przyjemnie edytowac newsy, zarzadzac galeriami i innymi tego typu.
Wrazie gdyby cusik bylo nie zrozumiale to prosze pisac a sprostuje, bo cos czuje ze nagmatwalem troche Razz no i przepraszam za moje bledy ort i inne

Pozdrawam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
matheus
PostWysłany: Sob Kwi 21, 2007 9:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moderator

a myslisz ze nauke php da sie mwytlumaczyc w 1 poscie ?? Very Happy

| Sopot | | Lębork
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Admin
PostWysłany: Nie Kwi 22, 2007 3:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Admin strony i forum

Polecam nauke PHP i MySQL - przy pomocy tych języków można napisać dobre CMSy (system zarządzania stroną)Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Pierwsze kroki webmastera --> Zakladanie Portalu problemy i pytania
Skocz do: