|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
|
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
|
otwieranie małych zdjęć w nowym oknie |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
azawada |
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 2:31 am Temat postu: otwieranie małych zdjęć w nowym oknie |
|
|
Nowy
|
Witam,mam na stronie galerie zdjęć w postaci czterech małych zdjęć i trochę wyżej jedno zdjęcie, po kliknięciu na małe zdjęcie powinno pojawiać sie ono na tym większym a po kliknięciu na to większe powinno otworzyć się w nowym powiększonym oknie niestety nie robi tego tylko odświeża mi sie strona.Ta stronę mam na allegro a zdjęcia umieściłem na republice i po skopiowaniu kodu mojej zrobionej strony i wklejeniu do opisu na allegro i po załadowaniu allegro wycina mi część kodu dotyczącego zdjęć który napisany jest w jawie , zdjęcia są ale nie wyświetlają się .Czy ktoś zna kod html albo w innym języku żeby zrobić tą operację z tymi zdjęciami,bo w jawie niestety allegro wycina .Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
ghosti |
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 2:15 am Temat postu: |
|
|
Operator
|
Allegro ze wzgledow bezpieczenstwa nie pozwala na dolaczanie kodu javascript do tresci aukcji, tak jak zreszta kazdy inny serwis
Jak wgrasz zdjecia za oplata wtedy tak to bedzie wygladalo.
Jak chcesz za friko to wgraj fotki na jakis hosting i wklej zwykly kod html, tzn. linki, do obrazkow duzych, a na stronie miniaturki, jak ktos kliknie to dostanie powiekszone zdjecie, tyle ze na stronie hostingu fotek
np. http://www.imagic.pl _________________ bankier fotka forum nastolatek ciechocinek toruń noclegi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1 |
|