Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Pierwsze kroki webmastera --> problem z menu

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 problem z menu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
rabbit2
PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 4:14 pm    Temat postu: problem z menu Odpowiedz z cytatem

Nowy

Dołączył: 20 Lip 2008
Posty: 1

Witam

Jak mam z robić menu tak żeby po dodaniu nowego linka pojawił się na wszystkich stronach i podstronach
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
matheus
PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 12:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moderator

Dołączył: 22 Lis 2006
Posty: 487
Skąd: 3 Miasto

jezeli masz obsługę php to zrób to za pomocą include
_________________
A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.

| Sopot | | Lębork
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Pierwsze kroki webmastera --> problem z menu
Skocz do:  



Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


gabloty aluminiowe, wiaty kroll, aquai
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group.