|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
|
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
|
Problem z Total comanderem |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
intreco |
Wysłany: Nie Gru 25, 2005 4:05 pm Temat postu: Problem z Total comanderem |
|
|
Młodzieniec
|
Po formatowaniu dysku c i powtórnym zainstalowaniu programu nic nie można zrobić :ustawić języka,połączenia z serwerem.Wywala błąd
Error:Cannot write WINCMD.INI!
Please remove the write protection!
Czy jest to może wina ustawień u mnie na kompie?
Mój gg 5775716
Do tej pory było ok.Proszę o dokładny opis usunięcia przyczyny/nie znam angielskiego/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin |
Wysłany: Wto Gru 27, 2005 2:41 am Temat postu: |
|
|
Admin strony i forum
|
Odinstaluj program, usuń cały katalog, w którym się znajdował. Następnie ściągnij inną wersję Total Commandera i zaisnatluj ją.
Zobaczymy czy pomoże |
|
Powrót do góry |
|
|
sylwia9o |
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 6:41 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Mam problem z Total Commanderem. Inny niż ywżej ale jak już temat o TC to piszę tu. A więc po zainstalowaniu na kompa Service Packa 2 TC nie chce mi się połączyć :/ Nie instalowałam żadnergo Firewalla (czy jak to się tam pisze) mój antyvir to Kaspersky (wcześniej z SP1 też go miełam i TC działał), domyślam się że mogę mieć coś przez Windowsa zablokowane tylko nei wiem co i jak to odblokować. Próbowałąm nawet instalować inne programy tego typu ale też się nie połączą ;/ Na TC po naciśnięcu 'Połącz' wyskakuje mi, że niby sie łączy, a po chwili 'Nie udało się wywołać połączenia' :/ Jak to odblokować? Pomocy ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
matheus |
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Moderator
|
Chodzi o połączenie do serwera przez FTP ?? _________________ A biada milczącym o Tobie, że mając mowę, stali się niemymi.
| Sopot | | Lębork |
|
Powrót do góry |
|
|
yachu |
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 10:14 am Temat postu: |
|
|
Młodzieniec
|
chyba jesteś osamotniony ze swym problemem, ja nie zauważyłem niczego niepokojącego u siebie pomimo firewalla, antywira i wszystkich zainstalowanych SP.
TC zawsze działał mi poprawnie i nigdy się nie sypał _________________ http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=23 |
|
Powrót do góry |
|
|
katowicek |
Wysłany: Wto Paź 14, 2014 1:03 pm Temat postu: |
|
|
Nieśmiały
|
Odświeże mam też problem ale przy ściąganiu plików z serwera po kilkunastu minutach się wyłącza - wie ktoś co to może być |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1 |
|