|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
|
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
|
Potrzebuję informacji na temat CMS - hostingu |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
pampper |
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 10:39 pm Temat postu: Potrzebuję informacji na temat CMS - hostingu |
|
|
Młodzieniec
|
Chciałbym założyć serwis informacyjny, ale jednocześnie sprzedawać konta pocztowe z domeną mojego serwisu.
Moje pytanie jest następujące, proszę powiedzieć Czy takie coś jest możliwe
Wykupię konto np na home.pl np. standart 1Gb pojemności 300Gb transferu. Czy na takim koncie mogę zainstalować jakiś program hostingowy, czy to jest nierealne i jedyny sposób to posiadać włąsny serwer w domu gdzie uruchomię taki serwis.
Proszę o wskazówki... |
|
Powrót do góry |
|
|
djzizu |
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 12:33 am Temat postu: |
|
|
Nowy
|
powinieneś szukać hostingu co umożliwia utworzenie dowolnej liczby kont email. Jak chcesz robić hosting to kup sobie konto reseller, serwer dedykowany lub VPS'a/RPS'a |
|
Powrót do góry |
|
|
orbit |
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 11:31 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
najlepszy sposób będzie taki jak Panowie wyższej wymienili, ale zawsze możesz sprzedawać alians do swojej domeny np. marek@twojastrona.pl i do tego ustawiać rekordy na jakiś serwis pocztowy i w taki sposób masz swój mały biznes. |
|
Powrót do góry |
|
|
Zuza01 |
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 10:01 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Jednym z lepszych rozwiązań w takiej sytuacji jest serwer dedykowany. Jeśli serwis będzie względnie mały o niskim obciążeniu to koszt wcale nie mysi być wysoki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stac |
Wysłany: Wto Lis 04, 2014 6:37 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Raczej to mało realne. Chociaż to zależy od ilości zainteresowanych, bo jeśli będzie ich pięciu czy dziesięciu to home da radę. Ale przy setce czy więcej nie pociągnie na tym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1 |
|