Forum forum.webPC.pl Strona Główna  
  forum.webPC.pl
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Ocena stron i inych projektów internetowych --> Odnowiony portal o terroryźmie

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
 Odnowiony portal o terroryźmie Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> 
Autor Wiadomość
grreg21
PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 2:55 pm    Temat postu: Odnowiony portal o terroryźmie Odpowiedz z cytatem

Nowy

Zapraszam do oglądania i oceniania odnowionego portalu nt. terroryzmu i wojny z terroryzmem: http://www.wojnazterroryzmem.yoyo.pl gdzie zaszło dość trochę zmian.

Oto najważniejsze zmiany:

- zmiana grafiki strony (z kolorów dosyć "ostrych", wrecz "krwistych, które miały być związane z tematyką na bardziej łagodne) - wiadomo, że nie wszystkim się układ graficzny ten strony spodoba, ale jak wiadomo - jest to sprawa gustu, czyli sprawa dość subiektywna

- stworzyłem zupełnie nową pozycję w menu strony (własnoręcznie, nie żadna kopia), jaką jest pozycja "Filmy on-line" - chciałem nieco urozmaicić portal, aby za pośrednictwem portalu można było oglądać filmy zwiazane z terroryzmem

- pojawiły się oczywiście nowe artykuły nt. terroryzmu i konfliktów zbrojnych (od razu dodaję że artykuły nie są stworzone na zasadzie "kopiuj-wklej", a zdcydowana większość ich pochodzi z tłumaczeń zagranicznych, więc trochę prace musiałem w to włożyć)

- kategoria "newsy" ma na celu informować o bieżacych wydarzeniach na świecie, związanych z terroryzmem

- w końcu ruszyło "FORUM", więc coś tam zaczyna się dziać (narazie może nie specjalnie dużo jest wypowiedzi, ale myślę, że jest to w dużej mierze spowodowane obecnie małym zainteresowaniem tą dziedziną w Polsce, gdyż ogólnie niewiele się w Polsce o tym mówi, a np. do Iraku to się już wszyscy przyzwyczaili - ale powiem tak: "do nastepnego ataku na świat Zachodni" (oby jak najpóźniej) wiadomo, że ludzie nagle przypomną się o terroryźmie

Przypominam, że portal ten jest ciągle dosyć nowym portalem, a więc jak wiadomo "czlowiek najlepiej uczy się na swoich błędach" - na bieżąco staram się dokonywac odpowiednich korekt, zmian itd, więc wierzę, że w tej kwestii moge choć trochę liczyć na wyrozumiałość.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
lucasnet
PostWysłany: Sob Maj 05, 2007 6:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wioślarz

Mysle ze logo jest zle zrobione bo przy 1280x1024 zostaje po prawej pusto.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Forum forum.webPC.pl Strona Główna --> Ocena stron i inych projektów internetowych --> Odnowiony portal o terroryźmie
Skocz do: