|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
Zapis do CVS |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
Admin |
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 7:21 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Dzięki, że publikujesz tutaj swoje skrypty!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 8:07 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Myślę, że jest odwrotnie - prawie nikt się nie zna chyba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaRio |
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 8:26 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lewand |
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 12:10 am Temat postu: |
|
|
Moderator
|
Czy ktoś się zna php tak, że nie można go zagiąć hmm myślę że nie mam takiej osoby, przecież zawsze można rozwiązać problem w bardziej przyjazny sposób. A jeżeli chodzi o mnie to nie wiem czy jest co publikować, bo chyba nie warto pokazywać tutaj np. skryptu, który sprawdza poprawność wpisywanych danych w formularzu czy skryptu, który umożliwa przeprowadzenie aktualizacji w bazie itd.. Jeżeli macie odmienne zdanie piszcie to i ja podzielę się moimi wypocinami.  _________________ Zapraszam na www.komputerpc.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaRio |
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 10:09 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Z doświadczenia wiem, że i tą stronkę odwiedzają poczatkujący (nic w tym złego) tylko, że nie wiedzą np. jak zrobić taki skrypt - lub coś pokręcili i wyskakuje błąd lub nie działa jak powinno. Warto się podzielić swoim doświadczeniem  _________________ interactivegroup profesjonalne tworzenie stron Internetowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 11:11 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Lewand ma w sumie rację - jest to trochę niebezpieczne, ale być może masz dwa różne skrypty, to można przykładowo opublikować ten starszy - z którego nie korzystasz. Jeśli ktoś będzie chciał, to go przerobi... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 11:14 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
szczur napisał: |
Poza tym to sie robi dzial ze skryptami php a mial byc z problemami jakie maja uzytkownicy |
Też to zauważyłem. Jest to bardzo dziwne. Być może odbiorcami (odwiedzającymi) moją stronę są ludzie, którzy wcale nie biorą się za PHP? Jeśli tak, trzeba to zmienić!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|
Strona 1 z 1 |
|