|
|
|
|
|
|
|
|
forum.webPC.pl
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
 |
|
Galeria IMGallery... |
> Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat --> |
Autor |
Wiadomość
|
jendras33 |
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:08 pm Temat postu: Galeria IMGallery... |
|
|
Nowy
|
Witam. Mam kłopot. Ściągnąłem plik, rozpakowałem, wgrałem przez ftp na konto interii. Najpierw strworzyłem folder imgallery później IMGallery w którym wgrane są wszystkie pliki. Jednym z plików jest właśnie instrukcja uruchomienia, więc ide wg niej. Tam nakazują wskazać w przeglądarce adres do folderu więc u mnie wygląda tak: http://buddyzmportal.w.interia.pl/imgallery/IMGallery i...nic nie wychodzi pokazuje tylko ze taki adres do niczego się nie odnosi. Bardzo prosze o pomoc.
Powiem krótko, ze na razie robie to na próbe. Prosze o pomoc...ja robie głównie strony w HTML i CSS i teraz w szkole przerabiam, a jako że jestem w tym dobry mam zadanie zrobić cos że kilkoma klawiszami wstawiam z pozycji przeglądarki zdjęcia *nawet na wakacjach. Z góry dziekuje za pomoc.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 8:32 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jendras33 |
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 8:33 am Temat postu: |
|
|
Nowy
|
czyli musze poszukac jakiegoś darmowego serwera z php...ja chciałem wypróbować tylko, bo i tak może załatwie sobie domene... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 9:15 am Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
Tak, musisz poszukac darmowego lub platnego serwera z PHP.
Google:
- darmowe konta php
- darmowe serwery php
Domena nie gra tutaj zadnej roli... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
|