Autor |
Wiadomość
|
pekaesy |
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 2:40 pm Temat postu: Problem ze stroną. Panel? CMS? |
|
|
Nowy
|
Siemka jestem nowy i mam nadzieję że mi pomożecie Zrobiłem stronę w html styl to oczywiście jest css. Chciałbym zrobić na stronie panel oczywiście nie mogę za to zapłacić chodz bardzo bym chciał bo pieniądze wydam na prezent dla brata i na seerwer do strony, więc nie wiem czy mi ktoś pomoże ale cóż może znajdzie się jakaś osoba A co do panelu to chcem mieć coś takiego żeby moja redakcja ( która liczy ok. 10 userów ) nie musiała wchodzić na ftp tylko mogła się np. zarejestrować i psać tam odrazu z tego panelu jak mają cms np php fusion tylko a kórat to jest powalone bo ja mam już wszystko zrobione chodzi mi o styl itd. a do cms'ów nie idzie dać stylu mojego bo jest oparty na css i wogole nie idzie tego zlączyć uwieżcie siedziałem nad tym ok. 5-6 godzin zmieniając style a tu nic Naprawdę proszę o pomoc z tym panelem. Bo widzicie ja tej strony niechcem zrobić dla siebie tylko dla ludzi np dla ciebie więc mogło by ci się pomoc dla mnie odpłacić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
goly |
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 5:36 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
Jestes idiota tylko to Ci powiem! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 6:56 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
goly napisał: |
Jestes idiota tylko to Ci powiem! |
Hehe ostro widze 
Odp dla autora tematu:
Watpie, ze ktos ci to zrobi za free. Nikt Ci nie napisze (na 90%) takiego CMSa za darmo.
Mozna zmienic styl, tylko trzeba wiedzieć za co i jaki plik jest odpowiedzialny. Myśle, ze za 50zl moze by sie ktos podjal tej pracy (zintegrowania CMS z szablonem).
5-6 godzin to jest za mało jak na pierwszy raz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
goly |
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
5-6 godzin przy stworzeniu stylu css... takie brednie pisze ze szkoda gadac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pekaesy |
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Nowy
|
albo czytać nie umiecie albo ja nie wiem nie napisalem ze styl css stworzylem w 5 czy 6 godzin tylko ze chcialem zrobic z cms na css i probowalem pozmieniac nawet w folderach ale kicha najlepiej wykasujcie ten temat jedna madra odpowiedz to admina :/ i moj profil tez bo nie bede tu zagladal  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin |
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 3:29 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
pekaesy napisał: |
albo czytać nie umiecie albo ja nie wiem nie napisalem ze styl css stworzylem w 5 czy 6 godzin tylko ze chcialem zrobic z cms na css i probowalem pozmieniac nawet w folderach ale kicha najlepiej wykasujcie ten temat jedna madra odpowiedz to admina :/ i moj profil tez bo nie bede tu zagladal  |
Ja osobiście zrozumiałem o co Ci chodzi...masz swój własny szablon (html + CSS) i chcesz go podpiać pod darmowego CMSa. No to Ci odpisałem, że w 5-6 godzin nie jestes w stanie poznać kodu źródłowego tego skryptu, gdyż jest on za duży. W związku z tym zaproponowałem Ci, abyś poszukał osoby, która wykona to zadanie za minimalnym wynagrodzeniem.
Jest jeszcze jedna opcja... mozesz ściągnąć z internetu jakiś gotowy styl do tego CMSa, który układem przypomina Twój szablon i spróbować podmienić pliki graficzne oraz nieco edytować CSS. Jednak znalezienie takiego stylu zajmie Ci moim zdaniem dużo czasu... no chyba, że ma standardowy układ...
Poza tym radzę szukać informacji na oficjalnym/nieoficjalnych stronach phpfusion. Tam Ci może pomogą, bo znają kod źródłowy tego skryptu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
dulek |
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 2:29 pm Temat postu: ja mogę zrobić Ci za free! |
|
|
Wioślarz
|
Skontaktuj się ze mną przez GG: 5866887 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarmiar |
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 4:12 pm Temat postu: |
|
|
 Pomocnik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MaRio |
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 4:24 pm Temat postu: |
|
|
 Admin strony i forum
|
ZAPAMIĘTAJ!
...nowe słowo 'szczegółowiej' - autor słowa: (mój ulubieniec - i Państwa równiez) jarmiar Brawa dla pana nagrodą jest....
Kilogram soli.
Jak będziesz miał jeszcze jakieś słówko WAL ŚMIAŁO - dodamy je do naszej bazy  _________________ interactivegroup profesjonalne tworzenie stron Internetowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|